On i per què


Tant se val on siguis, ja que pots fer-te soci/sòcia a des de qualsevol lloc del món. Establim un diàleg entre l’Atlètic de San Diego (Califòrnia, EE.UU.) amb la resta del món, i viceversa. San Diego és la terra dels Indis, sobrenom amb el qual es coneix als seguidors de l’Atlètic. Un ós, apareix a la bandera de l’estat de Califòrnia, així com en l’escut de l’Atlètic. A més, els colors del nostre escut coincideixen amb els de la bandera dels EE.UU.; fins i tot en els dos hi han estrelles!

Ens reunim a San Diego quan juguem contra el Reial Madrid i quan juguem alguna final. Els socis que no estan físicament a San Diego sempre poden sumar-se a la celebració, ja que l’esdeveniment es retransmet per YouTube en directe. Si estàs sol/a a Katmandú, a Albion, a Parla o a on sigui i no tens ningú amb qui celebrar els gols de l’Atlètic, no et preocupis! Connecta’t amb nosaltres i gaudeix!

Foto presa a Chicano Park (San Diego) per Steve Boucher, lloc de veneració i culte a l’Atlètic de la Penya Atlètica San Diego de Torrejón de Ardoz (PASaDA). Algun dia serem milers. Aupa Atleti!