La nostra filosofia


La nostra missió és fer més i més gran la família Atlètica arreu del món, difondre la paraula Atlètica, sobre la base de valors fonamentals, l’amor etern per aquest esport, el respecte pels altres colors i la promoció del joc net. Si no tens cap raó per pertànyer a la Penya Atlètica San Diego de Torrejón de Ardoz (PASaDA), pregunta’t què perds per pertànyer a la PASaDA. Doncs bé, no perds absolutament res, perquè fer-te’n soci és completament gratuït!

Per ser soci/a de la PASaDA , només s’han de complir els següents senzills requisits :

  1. Pots donar suport a qualsevol equip de futbol del món, amb la única condició que, quan el teu equip no jugui contra l’Atlètic de Madrid, donis suport a l’Atleti. Fins i tot si no tens equip o simplement no t’agrada el futbol, seràs benvingut a la PASaDA, sempre podràs aprofitar per parlar de la PASaDA en converses avorrides sobre futbol.
  2. Encara que el teu equip no sigui l’Atlètic, has d’acceptar que en algun moment de la teva vida et poguessis plantejar la següent pregunta: i si em faig de l’Atleti?
  3. Com a membre de la PASaDA et plantegis, encara que no és obligatori, fer proselitisme de la nostra PASaDA, per captar nous socis i així augmentar la nostra bonica i particular família Atlètica en el món.
  4. Per tal de ser membre de la PASaDA pots viure en qualsevol lloc del món, sense discriminació per sexe, raça, edat, orientació sexual o credo o no credo. Fins i tot hem obert una secció a la PASaDA per registrar mascotes, talismans o éssers fins i tot extraterrestres.

Escut de la PASaDA